Recenze

Nahoua13
2021-01-08
5/5
This machine is HUGE. For it's size shipping is actually reasonable. It is a spa not home machine in my opinion but if you have room for it in the house definitely BUY IT because the entire machine costs like 2 treatments at the spa. This is the real deal, not some cheap knock off!
Anton 2312
2020-12-17
5/5
Logistics is very fast, really 3 days received, very worth buying, no pain, lying down can lose weight.You don't have to apply any liquid.More intelligent, very convenient!
Esterbenju16
2020-12-17
5/5
The machine operation is very simple, now you can exercise at home, I can operate alone, can feel abdominal muscles in motion, can achieve the effect of reducing fat and increasing muscle, very good

EMSculpting Přenosné Elektromagnetické Tělo Emslim Hubnutí Svalů Stimulovat Odstranění Tuku Tělo, Hubnutí, budování svalů Stroj

rating

SKU: w42283

Společnost garantuje zařízení na 1 rok

Popis

1.Technologie vyvolává krátké záblesky silné svalové kontrakce v oblasti léčby. Tyto supramaximal svalové kontrakce nejsou dosažitelné prostřednictvím dobrovolné kontrakce. Když svalová tkáň je vystavena na tyto kontrakce, musí se přizpůsobit, aby tak extrémní a stresující podmínky. Tkáň se tak do přestavby jeho vnitřní struktury, a přitom staví svalů a popáleniny tuku. To vede ke zvýšení hustoty svalů, snížení objemu, lepší rozlišení a lepší tón. 2. Rychlé a účinné. Studie ukazují, že JE Vyřezávat může snížit tuk o 19% a zároveň zvyšuje břišní svalové hmoty o 16%. JE Tvarovat je atraktivní možnost léčby pro ty, kteří mají BMI menší než 25, a nemusí být ideální kandidáty pro další redukci tuku léčby. Tyto bezbolestné sezení trvá přibližně 30 minut a mohou být přidány nebo naskládané na další procedury, jako je Cool Sculpting dát pacientům těsné, pevné tělo, které chcete. 3. Odvahu a zadky. JE Tvarovat je zvláště účinný na tvrdohlavý tukových ložisek v oblasti břicha a hýždí, které jsou často oblasti, které jsou nejvíce frustrující pro ty, kteří se snaží zlepšit jejich tvar těla prostřednictvím cvičení a diety sám.

BUDOVAT SVALOVOU HMOTU

Svaly smlouvy, 30, 000 krát s vysokou frekvencí a intenzitou, tak i vlak, a zvýšení svalové hustoty a objemu.

SNÍŽENÍ TUKU

Kontrakce sval potřebuje velké množství energie, dodávky, takže tukové buňky vedle svalů jsou také spotřebované, což vede k přirozené apoptózy a efektivní redukce tuku tloušťky.

SVALOVÉ VYŘEZÁVAT

Cvičení břišních svalů, tvarování vesta linka / cvičení hip svaly, vytváří broskev boky / cvičení břišní šikmé svaly a tvarování mořská panna linky.

LÉČBA NA ODDĚLENÍ RECTUS

Pouze HIEMT přináší neinvazivní technologie pro ženy po porodu a řeší problém rectus

Výhody

* Staví svalů a Popáleniny tuku Spolu * Non-invazivní hýždě zvedání postup * Vhodné pro každého - Bez anestezie - Žádná operace * Pouze 30 minut postup * Pouze 4 zasedání potřeby * Cítí se jako intenzivní cvičení * Bezpečný, Bez prostojů * Okamžité výsledky, ale bude lepší po dvou až čtyřech týdnech * 16% průměrný nárůst svalové hmoty * 19% v průměru redukci tuku

  • Velikost: Medium
  • Aplikace: Tělo
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Položky: Masáže & Relaxace
  • Materiál: ABS
  • Certifikace: FDA
  • Značka: kesimadi

Štítky: esc hubnutí, desítky velký stroj, emsculpt, elektrické svalové stimulátor, slim patch hubnutí záplaty ruku, dhl, cnc, solární přenosný elektrický generátor, muži svalový stimulátor, hra kapesní přehrávač.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Související produkty

Související
Popis Produktu: Produkt: Narozeninové Party Klobouky Materiál: Non-tkané Tkaniny Velikost:about8X11cm Balení obsahuje:1ks Tipy: Máme spoustu zásob, prosím, buďte ujištěni, nákup. Máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás, budeme rádi, aby vám pomohl vyřešit! Tipy:
113.87 Kč 96.88 Kč