Meselo Mužský Masturbátor Pussy Anální Sex Silikonové Masturbant Umělé Pochvy Sexuální Hračky Pro Muže Masturbatings Penis Hračky Pro Dospělé

rating

SKU: w122984

Meselo Mužský Masturbátor Pussy Anální Sex Silikonové Masturbant Umělé Pochvy Sexuální Hračky Pro Muže Masturbatings Penis Hračky Pro Dospělé

Informace o produktu: Typ Položky: Mužský Masturbátor Pohlaví: Muži Materiál: Silikon Funkce: Vodotěsný, Těsné Kundičky, Realistické Vagíny, Konečníku, Kapesní Barvy: Bílá(Řitní Kanál), Černá(Pochvy Kanál) Velikost: 11.6 cm x 6,5 cm (4.56 palce x 2.56 inch) Balíček Obsahuje: Důvěrné Balení 1 * Masturbátor Pozor: topná tyč musí být zakoupen samostatně, protože masturbátor dávka neobsahuje topnou tyč.

Laskavě Připomenutí: Budeme používat Důvěrné Obal na ochranu vašeho soukromí. Nemáme žádné značky, žádné logo, žádné popisem obsahu na obalu, jen deep color express sáčku nebo boxu, protože musíme zjistit kvalitu výrobků, tak na obalu výrobku může být otevřen. Wash produkt důkladně před a po každém použití, nepoužívejte na žádnou otevřenou ránu, kůže, řezné rány nebo oteklé nebo zanícené oblasti. Přestaňte používat, pokud bolesti nebo nepříjemné pocity, rozvíjí.

Tajný Balíček.

My jen loď, aby potvrdil ed objednávky adres. Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší dodací adresu.

Služba tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.

Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a my nebude problém si náhradu nebo výměnu. Neexistují žádné výjimky! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. Všechny vrácené zboží musí být v první obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat. Jsme vám plnou náhradu vás, na obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, po oba kupující a prodávající zrušit transakci z www.prostromo.cz. Nebo, můžete si vybrat, mít náhradní. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud výrobek není, jak inzeroval.

Vadné zboží musí být hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v prvním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.Nebudeme refundaci nebo nahradit zboží s prošlou záruční.

Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše Podnikání je vývoj,Takže prosím, nechte zpětnou Vazbu Pět Hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty,Díky moc. Nenechávejte negativní feedbac k, aniž by požádal nás o pomoc, prosím, neváhejte a kontaktujte nás první, pokud máte nějaký problém.Před odjezdem ne utral nebo negativní zpětnou vazbu,prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení,budeme odpovědět na všechny zprávy tak rychle, jak je to možné,předem Děkuji za vaši trpělivost.

  • Značka: Meselo
  • Typ: Vagina Anál Hračky
  • Velikost: 11.6cm x 6.5cm
  • Typ Položky: Masturbátory
  • Jméno: mužský masturbátor
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Silikonové
  • Číslo Modelu: SKU859694

Štítky: moje sexuální hračky, vagina, sex hračky, zadek rozšířit, sex hračka, anální, erotické penis ring, sex stroker, muž masturb, kohout, greenscreen.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Související produkty

Související
Specifikace: Materiál: Buk + Silikonový Dudlík Délka Řetězce: app.26cm/10.24 v Barva: Jak obrázky zobrazeny Volitelné Stylu: Pět-špičaté hvězdy, Zvířata, Slon, Medvěd Hnědý Množství: 1 Sada Balení obsahuje Přívěsek Kočárek, Dítě Dudlík, Řetěz a Dítě Náramek 3ks Set. Vyrobeny z kvalitního
163.36 Kč 107.79 Kč
Související
Skleněná Konvice Na Čaj Nejlepší 1500ml Modré Ručně vyráběné Tepelně Odolné Borosilikátové Sklo Konvice na Kávu Teplou Studenou Vodu Kancelářské konvice na Čaj Konvice Džbán Hrnek Cup Nastavit Pomocí místo, domov, kancelář, restauraci, hotel Hmotnost Číslo Modelu Modrá Konvice
296.52 Kč 207.60 Kč
Související
Barevné Uhlíkových Vláken Silikonové Auto Klíč Pouzdro Pro Peugeot 301 308 308S 408 2008 3008 4008 5008 Car Styling Plné Krytí Příslušenství Prosím zkontrolujte, zda vaše auto klíč před poštovného !!! Informace o výrobku: Vhodné pro: Peugeot 301 308 308S 408 2008 3008 4008 5008
307.21 Kč 184.33 Kč