3DGlass Noc Vůně Olej Hořák zapálit Svíčku Vosk Tát Aromaterapie Sporák UK/US/AU/EU Plug Kadidlo Hořáky Aromatizovat

rating

SKU: w113676

Dobrý den !Vítejte v našem obchodě! ! !

100% vysoce kvalitní, stojí za vaši důvěru! ! ! 3D Sklo Ohňostroj Barevný Styl

Vlastnosti:

1.Snadné použití, stačí stisknout tlačítko a vůně se bude uvolňovat, bez námahy zmírnit tlak a únavou s relaxační ducha, podporovat metabolismus.

2.Korozi, kyselinám a zásadám odolný vůči atomizace čisté vody, minerální vody s nebo bez parfém nebo esenciální olej kapky.

3.Barevné ohňostroj, efekt světla, aby posílily své atmosféru s vizuální požitek.

4.Non-slip gumové podložky na dno pro stabilní a bezpečné umístění.

5.Nízký pracovní hluk pro návrat klidné prostředí, pomáhá plně ponořen ve své vlastní poklidný svět.

6.Bezpečné a spolehlivé, vhodné pro kanceláře, domácnosti, bez obav užívat. 7.Jednoduchá a bezpečná obsluha: Naše vosk tavič je snadno ovladatelný.Zapněte napájení a zapněte přepínač.Vůně se brzy rozšířil po celé místnosti, vytváří příjemnou a pohodovou atmosféru. 8.Noční světlo funkce a kvality: Naše vosk kamna nejen distribuuje aroma, ale také poskytuje osvětlení pro domácnosti, kanceláře, ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj, atd. Obsah Balení:

1* Difuzér S Plug/UK Zástrčka/EU Plug/AU Plug

1* Napájecí Adaptér 1* Uživatelská Příručka

Poznámky:

1. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích.

2. Prosím, dovolte 1-3mm chyba vzhledem k ruční měření.(1 cm= 0.3937 inch)

3. Pokud tam je problém s výrobkem, prosím, zanechte zprávu, než aby špatné zpětné vazby.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den!

  • Klasifikace: Vonné Svíčky
  • Materiál: Z Nerezové Oceli
  • Plug Typ: Další
  • Typ: Kadidlo Hořák
  • Výroba: Svíčka, Aromaterapie Pece

Štítky: aroma olej hořák, čaj lehký olej hořák, www.prostromo.cz šaty, svíčka teplejší svíčku, buddha keramické hořáky, nálepka uk, hořák olej, kadidlo, kovů, tavicí pece, elektrické, olejové lampy knot.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Související produkty

Související
1.Ok 0.4 ohm Cívka: Pro nejlepší chuť , Rychlé ohřívání , Příkon : 25W (NEJLEPŠÍ) 2.Quartz 1.2 ohm Cívky: Čistší Chuť , Rychlé teplo-up čas , Příkon : 12W (NEJLEPŠÍ) 3.SC 1.0 ohm Cívky: Single 1.0 ohm cívky, Intenzivní chuť a Dence páry, Příkon : 14W (NEJLEPŠÍ) 4.Třílůžkový
104.64 Kč 103.59 Kč
Související
Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní. 1. Je to malé velikosti, snadné použití a snadno se přenáší.Nastavitelná čelenka pro ergonomický design. 2. Vhodné pro outdoorové aktivity, jako je kempování, pěší turistika, pěší turistika, noční rybolov, a průzkum
493.00 Kč 345.17 Kč
Související
500pcs Nano 0.18 mm 9 11 12 14 U Permanentní Make-up Obočí flex Tetování Jehly Blade Pro Microblading lamina čepel Agulhas Tebori Jehly funkce: (1) Vynikající kvalitu a je v souladu s mezinárodními kosmetiky a zdravotní požadavky. (2) Sterilizace ověřené Gamma Ray, v souladu s Vládní Sterilizaci
928.76 Kč 650.07 Kč