Silikonové Jaře Koleno Závorky Sport Podporovat Silné Meniskus Komprese Ochranu

rating

SKU: w104412

Popis:

ŠIROKÉ POUŽITÍ: Vhodné pro všechny sportovní aktivity, které zahrnují velké množství stresu na klouby, jako jsou: běh, basketbal, fotbal, fotbal, golf, cyklistika, tenis, turistika, volejbal, jogging, lyžování a mnohem více.

TŘÍ-DIMENZIONÁLNÍ PLETENÍ: Rychle absorbuje pot a udržuje vaše nohy suché a bez zápachu, dává vám hodiny nepřetržitého používání! Zachovává tělesné teplo pro teplé kolenního kloubu a zvýšení krevního oběhu. Vám dává hladký a měkký pocit, takže je můžete nosit celý den!

SILIKONOVÉ DOPAD PAD: Speciální Elastické pletené technický design s silikonové gelové proužky. Nabídka měkkých tkání stabilní kompresi a podporu během posilovnu. Chránit a Zabránit koleno z nápadné a které mají dopad na výkon.

JARO PODPORU PÁS: dvě jarní podpora proužky na boku je ideální pro vzpírání, dřepy, high-intenzity tréninku. Dát koleno z každého úhlu je zabalené v podporu a flexibilní kovové pobyty stabilzers poskytnout podporu mediální a laterální vazy pomáhá stabilizovat koleno, skvělé pro slabé kolena, které dávají cestu.

KOMPLEXNÍ OCHRANA: Zklidňuje chronické a akutní zranění kotníku příznaky, chrání kolena a snížit riziko zranění, zmírnit napětí na svalu, aby se zabránilo nadužívání, pomáhají snížit otok a zmírnit bolest v důsledku burzitida. S naším pouzdrem budete moci řešit žádnou činnost, život hází svou cestu, a zároveň zajistit, jste o krok napřed v prevenci úrazů!

Vlastnosti:

Delší trvanlivost

Aids se společnou a regeneraci svalů

Nabízí omlazující úlevu od artritidy, bolesti, bolesti

Zlepšuje krevní oběh, stimuluje proudění vzduchu kyslík do svalů

To minimalizuje zranění, nabízí optimální podporu svalů mezi tréninky a během běžné každodenní činnosti

Lze pohodlně nosit celý den a noc

BARVA: Černá, Šedá

Velikost: M/L/XL

Textura: jemná

Materiál:nylon

Ujistěte se, že vám vyhovuje, jednoduše změřit koleno obvod , 4 Centimetrů nad Koleno.

Obsah balení:

1 x Kneelet (1 kus ,ne 1 pár.)

  • Věk: Dospělé
  • Materiál: Nylon

Štítky: ortéza kolenní, 3d knee support, knee pad, obklad koleno, knee Support, knee pad volejbalové, 3d kolenní ortéza, kolena pad pro sport, koleno čepice protector, knee pad snowboard.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Související produkty

Související
Vlastnosti Produktu 1. Dálkový ovladač a zásuvky byly předem-naprogramován pro okamžité použití.Jednoduše plug and play! 2.Silný VF signál funguje přes dveře a stěny, aniž by zasahoval s ostatními elektroniky, působí jako daleko, jak je to 30 metrů v přímé viditelnosti. 3. Pomocí
382.70 Kč
Související
Popis: Vyrobeno z vysoce kvalitní oxford tkanina, odolné a snadno se čistí. Ultra-velká kapacita, s 4 různé kapsy a Čistý pytel, lze uložit pití, sváču, deštník, fotoaparát a další věci, které potřebujete. Nastavitelná spona popruh, jednoduchá instalace a rozepínání. Unikátní Hák a Smyčky
111.35 Kč
Související
Poznámky: -Výrobek neobsahuje maloobchodní balení. Pokud potřebujete balení produktu, prosím, kontaktujte nás. Zajistíme, že zboží je v dobrém stavu. Obrázek produktu:
94.36 Kč 88.70 Kč