Prohands VIA Edition Entry Level Ruku Cvičenců Trenér pro Kytaru, Basu, Klavír, Ukulele Napětí 1lb-6lbs 7 Barev k Dispozici

rating

SKU: w10052

Sílu A Kontrolu

Každý prst ruky je poháněn zcela samostatný systém, svaly a šlachy se nachází v rukou, zápěstí a předloktí. Většina z rukou energie je generována větší svaly v předloktí, zatímco jemnější pohyby jsou řízeny menší svaly v ruce sám. Naše zápěstí je most, který stabilizuje interakci ruky a předloktí.

Schopnost ovládat míč, nebo ovládat pálku, raketu, nebo klubu všechno začíná s rukou. Vaše ruka je opravdu pět samostatných systémů, které pracují v bezešvé jednotě. Jediný způsob, jak rozvíjet vynikající sílu, vytrvalost a koordinaci v ruce, je výzvou a rozvíjet každý prst individuálně.

Prokázané Výsledky

Jakmile si cvičení s Gripmaster budete upozornění úžasný rozdíl téměř okamžitě. Samostatný systém, který provozuje každý prst se probudit a posílit. Pouze Gripmaster můžete získat tento neuvěřitelný výsledek. Cvičení s Gripmaster je nejvíce efektivní a účinný způsob, jak udržet zdraví a klimatizace ruky. Jeho ideální způsob, jak udržovat pružnost a ohebnost ruky, aby se zabránilo zranění a aby každodenní život mnohem příjemnější.

  • Typ: Další
  • Původ: KN(Původu)

Štítky: luxusní hodinky winder, ruka, prst, hodinky winder, finger piano, piano trenér, finger grip kytaru, hodiny winder, Finger Grip, ruku cvičenců práce, prohands amazon.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Související produkty

Související
Pro Kia Sorento 2013 2014 2015 z Nerezové Oceli Okno prostředního Sloupku Kryt Čalounění Windows Prostřední Sloupy Rámu Čalounění Car Styling Příslušenství 6ks/set Položka Obutí: (Tento Produkt Je Auto Příslušenství) Kompatibilní Vozy: Kia Sorento 2013 2014 2015 Položka
841.31 Kč 698.30 Kč